Műholdas Televízió - beüzemelés, hibajavítás, karbantartás
antenna

Antanna szerelés

Minden vételi lehetőséget különböző antennák felszerelésével oldunk meg. Függően a sugárzás fajtájától, ezek szettek többféle típusúak lehetnek igény szerint (DVB-S, DVB-T, esetenként DVB-C). A már meglévő rendszereknél vállaljuk a teljes felújítást, folyamatos karbantartást, vételi hely bővítést ill. a különféle hálózatok áttervezését, átszerelését.

 

Settings-256

Hibajavítás

A felszerelt műszaki eszközöknek az elöregedésen felül az időjárás viszontagságainak is ellen kell állniuk. A hosszú távú használat első jelei a következők; az antenna rozsdásodhat, a fej szétmállik és a koax kábel burkolata elrepedezik. Az említett jelenségek már 5-6 év elteltével jelentkezhetnek, cserére szorulnak. Minden esetben teljes cserét javaslunk, mely hosszú ideig biztosítja a zavartalan tévézést.

UPC_direct_DealerHU_SZLOGEN_4C

UPC Direct

Hivatalos forgalmazói szinten működünk, így szélesebb körben lehetünk a már meglévő és leendő ügyfeleink segítségére. Közvetlen és gyors tanácsadáson felül, a konkrét igény felmérést követően azonnali időpont megbeszélésre van lehetőség. UPC Direct alapszereléseken felül bármilyen igényt ki tudunk elégíteni a környezeti adottságok függvényében. A személyes tanácsadás értékesítési pontunkon zajlik, ill. ezen felül kiszállás is kérhető felméréssel egybekötve. Szerelést nem igénylő ügyfeleinket zökkenőmentesen és azonnal tudjuk kezelni. Példának okáért, egy új szerződés megkötése csupán 15 percet vesz igénybe. A meglévő előfizetőknél esetlegesen meghibásodott UPC Direct mediabox-csere értékesítési pontunkon ingyenesen zajlik, típus hiány nem fordul elő.